top of page
tarief
hert deer pen ink 7 transparant 2.png

WERKWIJZE

 

Om jullie verhaal zo goed mogelijk te kunnen vertellen vinden we het belangrijk om jullie zo goed mogelijk te leren kennen. Bij elk van onze pakketten nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek via videocall. Op die manier krijgen jullie een indruk van hoe wij werken en wij van jullie eigenheid als een koppel. 

 

Op de dag zelf laten we liefst alles gewoon zijn gangetje gaan. We vinden het heel belangrijk dat jullie ten volle kunnen genieten van het moment en de mensen waarvan je houdt. De spontane tussendoor momentjes zijn vaak het mooist en wij staan klaar om die te vangen.

Paulien&Keane-97.jpg

TROUWFILM

Als jullie enthousiast zijn over ons werk geven we jullie graag een brochure met wat meer informatie over de mogelijkheden en tarieven. Vul het contactformulier in of stuur ons een mailtje. 

TROUWFOTO

Je kan ook bij ons terecht voor foto's of we kunnen je helpen zoeken naar de fotograaf die bij jouw past.

TROUWALBUM

Een professioneel ontworpen trouwalbum van hoogwaardige kwaliteit is een tastbare herinnering van jullie trouwdag en jullie eerste familiestuk voor de komende generaties.

JUWELENONTWERP

Laat je graag je trouwringen ontwerpen? Dat kan! De mama van Annemik is een gediplomeerd goudsmid en maakt handgemaakte, ambachtelijke juwelen in haar atelier.

Anker FAQ
 • Hoe boeken we jullie?
  We leggen graag een fundament voor een goede samenwerking met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dat kan telefonisch, via whatsapp, op locatie of bij ons thuis. We nemen de dag een beetje door en als er een goede klik is sturen we jullie het papierwerk voor het pakket waarin jullie geïnteresseerd zijn. Na betaling van het voorschot hebben jullie Peryton Films officieel geboekt!
 • Kunnen we jullie ook boeken voor onze trouw in het buitenland?
  Ja graag! Wij reizen overal waar de liefde ons brengt. Neem contact met ons op voor meer informatie.
 • Voorzien we ook eten voor jullie?
  Ja graag, Als we na het diner blijven, vragen we u vriendelijk om een ​​warme maaltijd voor twee personen te voorzien, hoewel we dit zullen bevestigen wanneer u uw arrangement boekt.
 • Hoe lang blijven jullie op onze bruiloft?
  Onze pakketten dekken de hele dag. We filmen van de bruidsvoorbereidingen tot na de openingsdans en op het feest blijven we graag nog een tijdje hangen. We houden van de beelden die het oplevert.
 • Wanneer krijgen we de films?
  We vinden het heel belangrijk dat jullie alle aandacht krijgen die jullie verdienen. We werken hard om jullie zo snel mogelijk te voorzien van de highlightfilm. Afhankelijk van het seizoen kan je deze na + - twee weken verwachten. Je hoeft dus zeker niet te vrezen voor maanden wachttijd.
 • Hoe word de video geleverd?
  De digitale oplevering gebeurt via een gepersonaliseerde downloadlink waar jullie alle videos kunnen bekijken en delen. De videos zijn beschermd met een wachtwoord en blijven 10 jaar beschikbaar op de cloud back-up. De highlightfilm krijgen jullie ook via een youtube link om deze heel gemakkelijk te kunnen delen met het grote publiek. Optioneel is er een Peryton Films giftbox met USB flashdrive.
 • Kunnen we de muziek zelf kiezen?
  We vragen je om ons te vertrouwen bij het kiezen van de muziek voor je trouwfilms. Dit doen we zowel creatief als juridisch. Alle video's die online publiceert worden moeten muziek in licentie hebben. Hier kopen we de gebruiksrechten voor zodat de film op sociale media kan gedeeld worden zonder problemen. Natuurlijk staan we altijd open voor suggesties over muziekstijlen van jullie als je bepaalde muziekvoorkeuren hebt (bijv. Een hekel aan volksmuziek, dol op zweverige indietracks) Als er een nummer is dat je leuk vond uit een eerdere video van ons mag je dit ook zeker vermelden. Al onze klanten zijn tot nu toe zeer tevreden geweest met onze muziekkeuze maar dit is een van de afdelingen waar we je vragen te vertrouwen in ons oordeel, zodat we de best mogelijke video voor jullie kunnen leveren.
 • Is er iets dat wij jullie kunnen bezorgen?
  Een gedetailleerde dagplanning zou ideaal zijn!
 • Zijn drone shots mogelijk?
  Dronebeelden zitten mee in de prijs inbegrepen. We hebben een brevet behaald om met een drone te mogen vliegen en we doen altijd ons uiterste best om jullie te voorzien van luchtbeelden van jullie locatie. Hou er wel rekening mee dat het vliegen met een drone risico's met zich mee brengt en we dit zelf ter plaatse zullen inschatten op basis van locatie en weersomstandigheden.
 • Heb ik eigenlijk een trouwvideo nodig? Zijn foto's niet genoeg?
  Dit wordt het best beantwoord door onze vorige koppels. Iedereen die getrouwd is zal je vertellen dat de dag zelf voorbij vliegt en er zoveel tegelijk gebeurt. Als videografen zijn we 2 extra paar ogen die de momenten vangen die jullie mogelijks missen. We beschouwen een trouwvideo als één van de belangrijkste investeringen op een trouwdag omdat het al die herinneringen bewaart en, naast fotografie en de ringen, een van de weinige investeringen is die waardevoller wordt met de tijd. De beleving van beweging, spraak en muziek vormt een tastbare herinnering in levendige kleuren waar je naar kunt terugkeren lang nadat de muziek vervaagt en de lichten uitgaan.
 • Zetten jullie al jullie trouwvideos online?
  De meeste van onze highlightfilms maken we graag openbaar, omdat het ons helpt om toekomstige koppels, zoals jullie, ons werk te laten zien. Als jullie specifieke privacykwesties hebben, laat het ons dan weten tijdens uw aanvraag, dan bespreken we het graag.
 • Waarom twee videografen?
  • Extra ogen: Tijdens de bruiloft zijn jullie super druk bezig met genieten, een paar videografen zijn die extra paar ogen dat jullie op zo’n bijzondere dag wel kunnen gebruiken. Er gebeurt zo ontzettend veel, dat het onmogelijk is om alle leuke dingen 100% mee te krijgen. • Details: Er bestaan geen tweede kansen op een trouwdag. Met twee videografen kunnen we de bruiloft vanuit meerdere standpunten vastleggen en zullen er minder momenten gemist worden. In jullie trouwfilm komen er hierdoor meer details naar voren. Denk hierbij aan details van kledingstukken of aan reacties van uw familie en vrienden. • Back-ups: Met twee videografen hebben we dubbele uitrusting voor het geval er iets misgaat. We nemen ook altijd op twee geheugenkaarten tegelijk op om de kans op verlies van beeldmateriaal te minimaliseren. • Kwaliteit: Twee videografen heeft ook als voordeel dat terwijl de eene de must-have shots filmt, de andere de tijd heeft om een tweede hoek, reacties of zelfs wat creatievere shots te filmen. Het vermakkelijkt ook het opnemen van geluid en het oplaten van de drone voor luchtbeelden, wat uiteindelijk de editor helpt om jullie verhaal beter te vertellen en zich zal vertalen naar een betere film.
 • Heb je nog wat extra tips?
  • Kleur je trouwdag met leuke dingen die gasten kunnen doen. Bijvoorbeeld confetti, sterretjes, slingers, ballonnen, belleblazers, spelletjes, ... zien er geweldig uit op film! • Kies een buitenlocatie. Er gaat niets boven het buitenleven. • We moedigen jullie aan om veel te lachen, rond te springen en onozel te doen. De beste films zijn koppels die lol hebben! We sturen jullie een uitgebreide PDF met meer tips voor een geweldige trouwvideo wanneer jullie ons boeken.

wil je weten of we nog beschikbaar zijn?
Stuur ons een berichtje!

boho arrow 2.png
bottom of page